Друзья, кто сталкивался с бариатрической хирургией?

Друзья, кто сталкивался с бариатрической хирургией?

Автор Ирина, Берез. 22, 2025, 07:27 ПП

Попередня тема - Наступна тема

Ирина

Был на консультации у эндокринолога, и при весе 120 кг и возрасте 50+ врач сказал, что диеты и спорт могут нанести больше вреда, чем пользы. Говорит, что для того, чтобы худеть, нужно сначала похудеть... с хирургическим вмешательством.

Кто уже проходил через такую операцию? Где делали, каких врачей можете порекомендовать? Как проходило восстановление? Какие подводные камни и риски? Буду благодарен(а) за ваш опыт! 💬

Anka

Привіт! Мені теж порадили хірургічне втручання, оскільки з дієтами та спортом результатів не було, і я потім виявив, що операція може бути справжнім порятунком у такій ситуації. Щодо лікарів — я б порекомендував пройти консультацію в кількох клініках, щоб отримати більше інформації про можливі варіанти втручання та підібрати підходящий метод.

Я сам поки тільки розглядаю варіанти, але вже знайшов кілька хороших відгуків про лікарів в Україні, зокрема в Києві та Харкові. Більшість з них вказують на важливість підготовки до операції, а також на необхідність дотримуватися особливостей харчування після неї для досягнення стабільного результату.

Що стосується відновлення, то зазвичай це займає час, і важливо бути готовим до змін у способі життя та режимі харчування після операції. Ризики можуть бути, як і в будь-якій хірургії, але якщо все зроблено правильно і з досвідченим лікарем, результати можуть бути дуже позитивними. Бажаю удачі і спільно з вами обговорювати всі ці моменти!

Vika

Цитата: Ирина від Берез. 22, 2025, 07:27 ППБыл на консультации у эндокринолога, и при весе 120 кг и возрасте 50+ врач сказал, что диеты и спорт могут нанести больше вреда, чем пользы. Говорит, что для того, чтобы худеть, нужно сначала похудеть... с хирургическим вмешательством.

Кто уже проходил через такую операцию? Где делали, каких врачей можете порекомендовать? Как проходило восстановление? Какие подводные камни и риски? Буду благодарен(а) за ваш опыт! 💬
Возможно, стоит попробовать другие подходы под наблюдением специалистов, прежде чем решаться на хирургическое вмешательство.... не?

Швидка відповідь

Попередження: в цій темі не було повідомлень принаймні 120 днів.
Публікуйте відповідь тут тільки якщо ви в цьому впевнені, якщо ні — можете створити нову тему.

Назва:
Електронна пошта:
Сполучення клавіш: ALT+S — надіслати, ALT+P — перегляд