Хто проходив рукавну резекцію шлунка для схуднення?

Хто проходив рукавну резекцію шлунка для схуднення?

Автор Anka, Берез. 23, 2025, 07:44 ДП

Попередня тема - Наступна тема

Anka

Привіт! Хто проходив рукавну резекцію шлунка для схуднення? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом! Чи варта операція того? Скільки кілограмів вдалося скинути? Де робили операцію, у якого лікаря? Дякую!

Vika

Автор, радив би вам подумати ще раз і не приймати поспішних рішень.
Задайте собі питання: чому зараз ви не худнете? Ймовірно, через те, що ви не готові обмежити себе в їжі. І після операції що зміниться? Так, можливо, вам буде важко відмовлятися від великих порцій смачної їжі, але після операції ви все одно зможете з'їсти більше, ніж потрібно, і зашкодити собі. Якщо ви не зробите операцію, то хоча б зможете інколи дозволяти собі трохи більше, не ризикуючи здоров'ям на все життя.

Олена Королева

Цитата: Anka від Берез. 23, 2025, 07:44 ДППривіт! Хто проходив рукавну резекцію шлунка для схуднення? Поділіться, будь ласка, своїм досвідом! Чи варта операція того? Скільки кілограмів вдалося скинути? Де робили операцію, у якого лікаря? Дякую!

Мені робили гастрошунтування, я вважаю варто, але вам потрібно дуже ретельно підготуватись. Спочатку радила б просто проконсультуватися з лікарем.

В мене було 110 кг при зрості 163 см, зараз в мене 60-62 кг.

Швидка відповідь

Попередження: в цій темі не було повідомлень принаймні 120 днів.
Публікуйте відповідь тут тільки якщо ви в цьому впевнені, якщо ні — можете створити нову тему.

Назва:
Електронна пошта:
Сполучення клавіш: ALT+S — надіслати, ALT+P — перегляд